w w w . s u o n n a . n e t

Tervetuloa, nämä ovat joensuulaisen folk & country -miehen ja toimittajan kotisivut.

Täältä löydät lisätietoa kahdesta soololevystäni, vuonna 2011 ilmestyneestä Suomenhevonen ja muita lauluja (Pilfink Records) ja vuoden 2013 julkaisusta Rinne - Sävelrunoelma Reino Rinteen teksteihin (Maaseutumusiikki).

Kaikki äänitteet, joilla olen ollut mukana, olen koonnut Diskografia-linkin taakse. Kaikista uusimmista en ole vielä ennättänyt kirjoittaa esittelyjä.

Aktiivinen musantekoni keskittyy nykyään Huojuva lato -yhtyeeseen ja Kononen & Pajukallio -duoon. Huojuvan ladon Facebookista löytyy useammin päivittyvää luettavaa, tiedotteita tulevista keikoista ynnä muusta. Twitterissä turinoin niin ikään säännöllisesti sekä musikantin että toimittajan rooleissa tasapainoillen.

Mielen päällä alkuvuonna 2019:

pk_ark_kansi_pieni.jpg

Ensimmäiset tietokirjani ilmestyivät syksyllä 2018. Pohjois-Karjalan arkkitehtuurioppaassa ovat tekijöinä lisäksi Samu Aarnio ja Pekka Piiparinen, sanomalehti Karjalainen on kustantaja. Julkaisu oli Lieksan Pielisen museossa 03.10.2018 Pohjois-Karjalan arkkitehtuuri -näyttelyn avajaisissa.

Mystiset_metsatyomiehet_kirja_kansi_pieni.jpg

Mystiset metsätyömiehet ja keskikalja-cowboyt, kirjoittamani ja Olli Nurmen valokuvaama haastatteluteos suomalaisista kantrimuusikoista, julkaistiin Helsingissä 12.12.2018. Julkaisija on Kustannusyhtiö Sammakko, jonka sivuilla on hyvä tarjous kirjasta, 25 e/kpl.

Mystiset metsätyömiehet ja keskikalja-cowboyt sai myös oman, samannimisen soundtrack-cd:n. Sen saa Maaseutumusiikin verkkokaupasta hintaan 15 e/kpl. Mukana tällä suomikantrikoelmalla on myös Kononen & Pajukallion, Huojuvan ladon ja Kevyiden Multien kappaleita.

Olen osallisena myös kahdella muulla syksyllä 2018 julkaistulla äänilevyllä. Jussi & The Boysin albumilla Unioninkatu 45 on sävellykseni ja sanoitukseni Vanhan liiton mies. Mikko Alatalon albumilla Viimeinen juna vierailen kappaleessa Tyhjien talojen maa Huojuvan ladon Ilkka Vartiaisen kanssa.

"Keillekö kirjoitan?
En keillekään.
Pikkuinen kieli puhuu minuja
pikkuriikkisille yleisöille."
(Kari Aronpuro)

Terv. Suonna KSivusto avattu 17.01.2011.
Päivitetty viimeksi 10.03.2019.
Päivitysloki.