Suonna Kononen:
Kelteisillään

sk_kelteisillaan_pieni.jpg

Kasetti, kesto n. 29.00
Levyasema Lempi LEKA-6, julkaistu 03/1995

A-puoli
1. Syvärin varrella Lotinapeltoa vastapäätä (2.57)
2. Punkkarilta (3.54)
3. Vajoamme niin helposti muistoihin (2.46)
4. Talvitie (2.11)
5. Rajakontu Blues (2.30) 

B-puoli
1. Oslo-Bergen-Jyväskylä-Oulu (3.02)
2. Hello Uurainen (2.52)
3. Sinut haluan (1.22)
4. Turgenev (1.23)
5. Punavalot (3.02)
6. Maali (2.42)

Säv., san. & sov. Suonna Kononen

SK: laulu, akustinen kitara, huuliharppu, digitaalipiano (B4)

Äänitys, miksaus ja masterin editointi SK
Jyväskylän Tourula 01/1995
Kannet SK


Harppaus eteenpäin edellisen vuoden Konos-julkaisu Sähkökatkoksesta. Kai sitä olisi aivan pöljä, ellei sinnikkäästi biisejä ja näitä nauhoja väsätessä olisi jotain hiljalleen oppinut. (Tai sitten on siitä huolimatta.)

Tein Kelteisillään-äänitykset omin päin Jyväskylän Tourulan studiolla. DAT tallensi kerralla purkkiin -tyylisesti, nauhuriin tulivat mikserin yhdestä kanavasta laulu ja toisesta akustinen kitara tallamikin kautta. Yhden kappaleen pianoilin parin Aaronin kokemuksellani studion sormiolla. Joku kaikuprosessorikin oli käytössä.

Syvärin varrella Lotinapeltoa vastapäätä ja Maali päätyivät uusina äänityksinä Balladi avaruussavolaisesta ja muita lauluja -mini-cd:lle. Venäläisviitteiset Rajakontu Blues ja Turgenev sopivat Folkswagenin pirtaan ja kokivat uuden tulemisen kahdeksan vuotta myöhemmin Matkaselän asemalla. Syvärin vartta versioi Tuhatkauno Kylmällä kyydillä ja Punkkarilta-biisistä löytyy konerummullinen bändiversio Korpraali Kukkakaalin Äärettömän monelta koiralta. Vajoamme niin helposti muistoihin muokkaantui Huojuvan ladon biisiksi Ajan pojan kanssa. Näin ne biisit ovat meikäläisellä aina loppusijoituspaikkaansa hakeneet. Pöytälaatikkoon ei huvittaisi tehdä mitään.

"Kerää koko sarja" -mopo keuli tätä kasettia tehdessä kunnolla. Kansipaperivariantteja on neljä, ja kun kokonaispainos on 100, niin sehän tarkoittaa, että kovin monella tuota sarjaa ei ole.

Muutama kasetti on vielä jäljellä, jos kiinnostaa. Hinta on 5 e/kpl (sis. postikulut). Heitä postia osoitteeseen suonna miukumauku yahoo piste com.